Nieuwe website in de wolken

Vandaag is de nieuwe website onder het domein www.logehetschietlood.nl actief geworden. Dank aan Google voor het vernieuwen van de Blogger toepassing zodat de website nu geheel 'responsive' is. Dit wil zeggen dat je de website op alle schermen - van TV tot mobiele telefoon - goed aangeboden krijgt en de inhoud zich aan het formaat van het scherm automatisch aanpast.

Klinkt allemaal ingewikkeld maar dat is het niet. Google verzorgt alle techniek - geheel gratis - en webredactie hoeft alleen maar de inhoud aan te leveren. Mocht je dit ook willen en hulp nodig hebben meld je dan bij John Verschragen.

De website staat geheel in de 'Wolk' en dat betekent dat het makkelijk is om met meerdere personen, zonder gebruik van speciale software, te beheren. We zijn er blij mee!

Waar zit het menu?

Mocht je de eerste keer de website op een kleiner scherm openen, een ipad, mobiele telefoon of iets dergelijks, volgen hier twee tips:

TIP 1: De 3 horizontale streepjes kun je gebruiken om naar de 'vaste' pagina's van deze website te gaan. Zodra je op deze streepjes klikt verschijnt er een keuze menu. Onder Pagina's kun je dan een pagina selecteren die je wilt bekijken.

Tip 2: De nieuws berichten worden voorzien van een Label. Deze kun je ook vinden onder de 3 horizontale streepjes linksboven in je scherm.