Een eigen Loge website?

Een eigen website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kun je slepen en klikken en ben je bekend met Google Drive? Dan kun je heel gemakkelijk een website maken met Google Sites.

Heb je een Google account? Dan kun je meteen aan de slag. Ga naar https://sites.google.com/new en maak je eigen website. Oefen eerst even en maak binnen een (of twee) uur je eerste website! Leuk om te doen en dan raak je meteen bekend met de meeste functies. Het gebruik is geheel gratis. Jouw test-site kun je naderhand weer heel gemakkelijk verwijderen. Via deze link kun je een aantal tips en lessen volgen.

Heb je nog geen Google account? Ga dan naar deze pagina en maak eerst een Google account aan.

Donatie software

Wist je trouwens dat je als ANBI organisatie Google Workspace gratis kunt gebruiken? Dan kun je voor al jouw broeders e-mailadressen aanmaken en je domein centraal beheren. Het is dan ook mogelijk om met gedeelde drives te werken voor de archivering van alle loge documenten en samenwerken aan nieuwe documenten of ritualen. De mogelijkheden zijn enorm. Dit vraagt echter wel wat meer tijd en kennis. Wil je jouw loge kwalificeren voor gratis software gebruik? Begin dan op deze website: https://www.techsoup.nl/

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met John Verschragen.